banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Üniversitelileri kıskandıran 'Çoban' fena şaşırttı!

3 çocuğunu üniversitede okutan Karslı çoban Gürler Yücel, üniversite mezunlarına taş çıkartacak tarzda bir yarışma çıkardı.

60 BİN TL'NİN SAHİBİ OLDU

Yarışmaya çok hızlı bir giriş yapan Gürler Yücel, hiç joker kullanmadan 9. soruya kadar ulaştı. 60 bin TL değerindeki 9. soruda bir joker hakkını kullanan Yücel, 125 bin TL değerindeki 10. soruyu da bilmesine rağmen emin olamadığı için yarısı olan 60 bin TL'yi alarak yarışmadan çekildi. Yücel'in bilip de riske etmediği soru şöyleydi:

"Dönüşü Olmayan Köprü" hangi iki ülkeyi birbirine bağlar?

Cevap şıkları arasında A) İsrail-Filistin, B) Kuzey Kore-Güney Kore, C) Ermenistan-Azerbaycan ve D) Çek Cumhuriyeti-Slovakya seçenekleri vardı. Sorunun cevabı yarışmacı Yücel'in de tahmin ettiği "Kuzey Kore-Güney Kore" çıkınca seyirciler gibi Kenan Işık da şaşırdı...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.