banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

Üniversite öğrencilerinden siyonistlere lanet yağdı

Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri, her fırsatta Müslümanlara saldırarak katliamlar yapan ve son olarak da Mescid-i Aksa ve İslami mukaddesatı hedef alan siyonist İsrail’i düzenledikleri basın açıklaması ile protesto etti.

Siirt Üniversitesi Kezer Yerleşkesi’nde bir araya gelen öğrenciler, "Kudüs'e uzanan eller kırılsın", "Zalimler için yaşasın cehennem" şeklinde sloganlar attı, sık sık tekbir getirdi.

"Üzülme! Davanın sahibi haktır, hak olan davada zafer muhakkaktır" şeklinde pankart ve Filistin bayrakları taşıyan öğrencilerin ellerinde taşıdıkları “Hamas’a selam, direnişe selam”, “Ji boy zalima biji cehennem”, "Kudüs Hamas’a mezar olmadan, İsrail'e gülzar olamayacak", "Kahrolsun İsrail" yazılı dövizler dikkat çekti.

İsrail’in Mescid-i Aksa'yı tüm Müslümanlara kapattığını hatırlatan Abdulhadioğlu, "Son bir haftadır siyonist İsrail'in terörist askerleri Mescid-i Aksa'ya zorla girerek, cemaatten bazı kişilere saldırarak ve bazılarını da gözaltına alarak bölgeyi savaş alanına çevirmiştir.”ifadelerini kullanarak mukaddesatın çiğnendiğine dikkat çekti. İsrail askerlerinin Filistinlilere saldırdığını, Kur'an-ı Kerimleri yerlere atarak, İslam dinine duyduğu kin ve nefreti bir kez daha gösterdiğini belirtti.

İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılarının, İslam aleminin onuruna ve izzetine yönelik bir saldırı olduğunu dile getiren Abdulhadioğlu, “Bu alçakça saldırının yegane sorumluları, Filistin’deki katliamlara göstermelik kınama mesajı yayımlayan BM’dir. Siyasi ve askeri destek veren ABD’dir. Siyasi ve ekonomik desteği esirgemeyen AB’dir. Bu katliamlara içten içe sevinerek gizlice terör devletine destek olan Arap rejimleridir.  Bu katliamlara suspus olan bütün sözde İslam devletleridir.”ifadelerini kullandı.

“Filistin halkı, siyonist İsrail ve uşaklarının önünde asla diz çökmeyecektir.”diyerek açıklamasını sürdüren Abdulhadioğlu, “Biz Siirt Üniversitesi öğrencileri olarak, başta İsrail olmak üzere tüm yeryüzü zalimlerini ve yaptıkları zulümleri lanetliyoruz.”dedi.

Basın açıklaması, yapılan duanın ardından sona erdi. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.