banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

Umut Kervanı Yardım Platformu 3'üncü bölge toplantısını gerçekleştirdi

Türkiye genelinde fakir ve muhtaçlara yaptığı yardım çalışmaları ile adını sıkça duyuran Umut Kervanı Yardım Platformu, 3’üncü bölge toplantısını Gaziantep'te gerçekleştirdi. Umut Kervanı Yardım Platformu Genel Koordinatörü Masum Ayyıldız, başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya platforma bağlı 3’üncü bölge STK temsilcileri ile yetkilileri katıldı.

Toplantıda kurban bayramında yapılan yardımlar başta olmak üzere 2016 yıllık faaliyet programı ile yardımlarda hizmet kalitesi konuları ele alındı.

Saat 10.00’da başlayan toplantıda, Beyanname bildirimi sonuçları, dernekler arası ayni ve nakdi yardımlar, Kurban Bayramı öncesi ve sonrası yapılan çalışmalar, Kurban derisi kampanyası sonuç bildirimi, Kurban çalışması ile ilgili tespit edilen eksiklikler ve bunların giderilmesine ilişkin öneriler ile 2016 yıllık faaliyet programı ve yapılan yardımlarda hizmet kalitesini artırma konuları ele alındı.

Toplantı ile ilgili İlke Haber Ajansına (İLKHA) bilgi veren  Umut Kervanı Yardım Platformu Genel Koordinatörü Ayyıldız, “Kısa bir süre önce Kurban bayramını idrak ettik. Kurban bayramından hemen sonra Umut Kervanı Yardım Platformu bileşenleri ile toplantılarımıza başladık. Kurban bayramından sonra bu gün yaptığımız bu toplantı, üçüncü bölgemizin toplantısıdır. Bu toplantılarımızda, Şehit Yasin Börü ve arkadaşları adına başlatılan kampanya ve kurban çalışmalarının değerlendirmeleri yapılmaktadır.”dedi.

2016 yılı faaliyetlerinin kalite açısından çok daha başarılı bir yıl olacağını düşündüklerini belirten Ayyıldız, “Önümüzde 2016 yılı var. Bu anlamda 2016 yılının yıllık programını çıkartacağız. Bu madde üzerinde duracağız. 2016 yılında fakir ve muhtaç ailelere maddi ve manevi yapabileceğimiz faaliyetlerin içeriğini belirlemeye çalışıyoruz. Bu anlamda belli bir takvim çıkartılacaktır. Yine bir diğer husus, hizmet kalitemizi artırmak amacıyla tüm Türkiye’de ve özellikle yardım derneklerimizde hizmet gören, fakir ve muhtaç aileler ile birebir muhatap olan kardeşlerimizi, hizmet içi seminerlere tabi tutarak bu programı yapacağız. Allah (cc) nasip ederse 2016 yılı faaliyetlerimiz ve kalitemiz açısından çok daha başarılı bir yıl olacağını düşünüyoruz.”ifadelerini kullandı.

Toplantı yapılan değerlendirme ve istişarelerin ardından yapılan dua ile son buldu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.