banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Umre diye balıklıgöl'ü gezdirmişlerdi, Karar çıktı

Geçtiğimiz hafta kutsal topraklar yerine umrecileri Şanlıurfa’ya getiren şirket yetkilileri hakkında flaş gelişme yaşandı. Firmanın 4 temsilcisi, mahkemede para iadesi yapacaklarını taahhüt edince serbest bırakıldı.

Kayseri merkezli bir hac ve umre firmasının Elbistan’daki acentesiyle anlaşarak umreye gitmek üzere yola çıkan 68 kişi, Gaziantep ve Şanlıurfa’daki gezinin ardından, tekrar Elbistan’a getirilmişlerdi.

Kişi başı 690 dolara umre seyahati için anlaştıklarını ifade eden umreciler, Şanlıurfa’da biten yolculuklarının ardından otobüslerle geldikleri memleketlerinde Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek firma yetkililerinden şikayetçi olmuşlardı.

Gözaltına alınan 4 firma temsilcisi, mahkemede para iadesi yapacaklarını taahhüt edince serbest bırakıldığı bildirildi. Soruşturma sürüyor. (Ruha Haber Ajansı)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.