banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Ulutaş'a nezaket ziyareti

Şanlıurfa Vakfı, Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amirliği görevini 4 yıl boyunca yürüttükten sonra Ankara Vali Yardımcılığı’na atanan Mehmet Ali Ulutaşı ziyaret etti.

Sitemiz yazarı gazeteci-yazar Reşat Kuşçuoğlu’nun da bulunduğu ekipte Şanlıurfa Vakfı Genel Başkanı Mehmet  Karakuş, 2.Başkan Bakır Erköseoğlu, Genel Sekreter Neşet Karakoyunlu ile üyeler Behzat Binici, Hasan Demirkol, Mahmut Ayalp, Ali Işıksever, Osman Özdemir, Kemal Kılıç, Polat Bayuk yer aldı.

Vali Yardımcısı Ulutaş, nezaket ziyaretinde bulunan hemşehrilerine teşekkür ederek, “Kapım her zaman sizlere açık. Ziyaretten memnun oldum. Memleketim için üzerime düşen göreve her zaman hazırım” dedi.

Şanlıurfa Vakfı Başkanı Mehmet Karakuş ise, Şanlıurfalıları hizmet verebilmek adına kurdukları vakfın her geçen gün büyüdüğünü ve daha etkin hizmetler vermeye başladığını söyledi.

Gazeteci-Yazar Reşat Kuşçuoğlu da, Ankara’nın Türkiye’nin başkenti olduğunu vurgulayarak, “Hemşehrimiz sayın Ulutaş’ın böyle bir şehrin vali yardımcılığı gibi bir makamda görev alması bizim için gurur vericidir. Kendisiyle iftihar ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyor ve daha yüksek makamlara gelmelerini temenni ediyoruz” diye konuştu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.