banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Paylaşan Eller

ULUSLARARASI ATLAS SİRKİ KARAKÖPRܒDE

Cumartesi ve Pazar günü “Canbazhane Şenliği” isimli seyirlik sanatlar gösterisini sunacak olan Atlas Sirki; İp canbazlığı, Parendebazlık, Ateşbazlık, Akrobatlık gibi Somut Olmayan Kültürel Miras kapsamındaki seyirlik sanatların yanı sıra, palyaçolar, sihirbazlar, yüksek hava gösterileri ve dev piton yılanlarıyla gittiği her yerde özellikle çocukların ve ailelerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Bu otantik gösteriyi ailece, çocukları ile birlikte paylaşmak isteyen tüm Karaköprü’lü ve Urfalı sanatseverleri gösterilerine beklediklerini belirten Servet Yalçın, gösterilerin Cumartesi ve Pazar günü gündüz 13.30’da, 15.00’de ve 16.30’da, akşam 19.00’da ve 20.30’da sahneleneceğini iletti. Birbirinden ilginç ve eğlenceli gösterileri sadece iki gün için Nar Kağşağındaki Gebece Parkı önüne kurulan sirk çadırında izlemek mümkün. Bilet biletlerinin çocuklara 5 TL yetişkinlere10 TL olarak sirk girişinden temin edilebileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.