banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Asger Sorensen Angelo Preciado

Uluslararası Aile ve Sosyal Politikalar zirvesinde Urfa damgası

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti. Ankara’da düzenlenen zirveye, Başbakan Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte katıldı. Toplantıda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile birlikte çok sayıda yerli ve yabancı davetlide hazır bulundu.

 

Yaptığı konuşmada ailenin, ilk ve en önemli eğitim zemini olarak bir okul olduğunu ifade eden Başbakan Erdoğan "Anneleri ailenin temel unsuru, temel yapı taşı olarak görüyor ve her alanda en güçlü şekilde destekliyoruz'' dedi.

 

Şanlıurfa’dan Elbirliği Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Handan Karataş uluslar arası aile Zirvesine davet edildi. Zirvede “Güçlü Kadın Güçlü STK Güçlü Toplum” projesini tanıtarak kadının ve ailenin yanın da olduklarını anlatan bir sunum yaptı.

 

Bakanlık tarafından aile danışmanlarına verilecek eğitim standartları noktasında, Avrupa verilerini değerlendiren Elbirliği Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Handan Karataş’ın “AB ve ABD’nin standart ve kriterleri bize uymaz. Bizim kendi kriterlerimizi ve standartlarımızı belirlememiz gerekir” tespitleri zirve sonuç bildirisinde yer aldı.

 

Yerel ve ulusal 200 üzerinde katılımcı davet edildi. 74 kişinin tebliğ sunduğu zirve 2 gün sürdü. Zirve sonunda tebliğ sunan katılımcılara plaket verildi. Şanlıurfa’dan davet edilen Handan Karataş yaptığı tebliğ sonrası, plaket hediye edildi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.