banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Küçük Çamurlu

Ulu Cami’de Geleneksel Tirit Ziyafeti-VİDEO

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, beraberinde AK Parti SKM Başkan Yardımcısı Mustafa Güneş, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Metin Çadırcı ile birlikte, 10 yıldır her ayın sonunda Ulu Cami’de geleneksel olarak düzenlenen tirit ziyafetine katıldı.
Hacı Bekir Yaşar tarafından 500 kişiye verilen; 50 kilogram et ve malzemenin kullanıldığı tirit ziyafetine katılan Celalettin Güvenç, sabah namazı sonrasında camiden çıkan vatandaşlara tirit dağıtarak, vatandaşlarla birlikte aynı sofrada tirit yedi.
Tirit ziyafetinin ardından Ulu Cami’den ayrılan Celalettin Güvenç, Haşimiye esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla ve esnafla selamlaştı.
Balıklıgöl civarında bulunan bir çay ocağında oturarak, vatandaşlarla sohbet eden Celalettin Güvenç,  esnaf ve vatandaşlarla buluşmasına devam ederek, esnaf ve vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyip Şanlıurfa için yaptıkları çalışmaları ve projelerini anlattı.
Vatandaşların ilgisiyle karşılanan Celalettin Güvenç, esnaf ve vatandaşlardan Türkiye, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve kendileri için dua istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.