banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

ÜLKESİNİ ÇOK ÖZLEMİŞ

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in silahlı saldırıya uğradığı günden itibaren sağlık durumu ile yakından ilgilenen Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, dün gece Tatlıses’i arayarak sağlık durumunu sordu.

Kimi zaman yakınlarından kimi zamanda bire bir Tatlıses’i telefonla arayarak sağlık durumu ile bilgiler almaya çalışan Başkan Fakıbaba, silahlı saldırıya uğradıktan sonra yattığı hastaneye kadar giderek Urfalı ünlü sanatçı Tatlıses ile yakından ilgilenmişti.

ÜLKESİNİ ÇOK ÖZLEMİŞ

Dün gece de Almanya’da tedavi gören Tatlılses’i telefonla arayarak sağlık durumunu soran Fakıbaba, Tatlıses’in sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Yaptığı telefon görüşmesinde Tatlıses’in birkaç gün önce kafatasında yapılan ameliyatın da çok başarılı geçtiğini öğrendiğini aktaran Başkan Fakıbaba “Telefonla görüşmemizde sağlık durumunun çok iyi olduğunu öğrendim. Ses tonu çok iyiydi. Bana Urfa’yı, Urfalı hemşerilerini ve ülkesini çok özlediğini anlattı. Tatlılıses’in sağlık durumunda önemli gelişmelerin olması beni çok sevindirdi. Öyle sanıyorum Urfalıların ve onu seven bütün insanların duası kabul olmuştur. Çünkü biz silahlı saldırıya uğradıktan ve yoğun bakıma alındıktan sonra bütün Urfalı hemşerilerimizi Tatlıses’e dua etmelerini istemiştik. Allaha çok şükür şuan sağlık durumu tahminlerin de üstünde olması biz hemşerilerini mutlu etmiştir.”dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.