banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Ülke 93, teşkilatı 190 yaşında nasıl oluyor?

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 190’ıncı yıl dönümü münasebetiyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleriyle bir araya geldi.

 

 

Buradan tarihçilere cevaplaması için soru soruyoruz. Ülke 93 yaşında iken bir teşkilatı nasıl 190 yaşında oluyor?

 

Zabıta Personelinin göstermiş olduğu özverili çalışmadan dolayı teşekkür eden Başkan Nihat Çiftçi, "Şehirlerde nizam, hak ve hukuk varsa bu Zabıtamızın başarısındandır" dedi.

 

Zabıta Daire Başkanlığımızda ve Şanlıurfa'nın 13 ilçesinde hizmet veren tüm Zabıta arkadaşlarımızın Zabıta haftasını kutlayan Başkan Nihat Çiftçi, "Şehrin nizamı, düzeni ve asayişi açısından Belediyelerin en önemli birimlerinden birisi Zabıta ekipleridir. Şehirlerde nizam ve hak hukuk varsa bu Zabıtamızın başarısındandır. Şehirde yaşayan tüm vatandaşları ilgilendiren hakkımızı ve hukukumuzu koruyan bir yapı içerisinde örgütlenmiş durumda. Zabıtamızın başarılı uygulamalarıyla milletimizin ve halkımızın yanında olduğu gibi Milletimizin, Halkımızın daha rahat yaşayabilmeleri ve esnafımızın daha rahat bir ortamda alışverişinin gerçekleştirmesi için gerekli olan tüm hassasiyeti gösteriyorlar. Daire Başkanlığımızın personelleri bugün bizleri ziyaret ederek sevindirmiştir. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler bir ekipiz. Bu duygu ve düşüncelerde Zabıta haftasını tekrar kutluyorum" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.