banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Uğurlu'da Araç Kanala Uçtu; 1 Kişi Kayıp

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinden Şanlıurfa'ya gelen Mehmet Y. yönetimindeki 63 k 9191 Plakalı araç Uğurlu Beldesi yakınlarında kanala uçtu. araçta bulunan 4 kişiden 3'ü kurtarılırken 1 kişi ise kayıp.

Edinilen bilgilere göre bugün saat 19: 00 sıralarında Akçakale'den Şanlıurfa istikametinde seyir halindeki Mehmet Y. yönetimindeki 63 k 9191 ford transit connect Uğurlu beldesi yakınlarında kanala uçtu. yaklaşık olarak 500 metre suda sürüklenen araçta bulunan Mehmet Şükran Betül Y. (8) çevereden yetişen köylüler tarafından kurtarılırken araçtan suya duşen Buşra Y. (8) akıntıya kapılarak kayboldu. Aynı aileden olan kazazaelerden kaybolan Buşra Y. ile Betül Y. 'nin ikiz kardeş oldukları öğrenildi.

 

kazadan yaralı olarak kurtarılan Mehmet Şükran Betül Y. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken Buşra Y.'nin araşatırma çalışmaları ise devam ediyor.

olay yerine çok sayıda sivil savunma ekibi sevkedildi. Güvenlik güçleri ise olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.