banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Uğur Arslan'ın sevinç gözyaşları

Sanatçı Uğur Arslan, 4 gün süren gözaltı sonrasında serbest bırakıldıktan sonra telefonla birini aradı ve ağlamaya başladı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü Almanya'daki “Deniz Feneri e.V.” bağlantılı soruşturma kapsamında gözaltına alınanlardan Uğur Arslan serbest bırakılırken, Harun Kapuyoldaş, Muzaffer Şafak ve Mustafa Bölükbaşı ise tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Ünlü sunucu Arslan, serbest bırakılmasının ardından telefonla konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı.

Uğur Arslan, Harun Kapuyoldaş, Muzaffer Şafak ve Mustafa Bölükbaşı, öğleden sonra Ankara Adalet Sarayı'na getirildi. Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcıları, Arslan ve Kapuyoldaş'ın ek ifadesini aldı. Ek ifadelerin ardından, sunucu Uğur Arslan serbest bırakılırken, Kapuyoldaş, Şafak ve Bölükbaşı, tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Öte yandan, Uğur Arslan, serbest kalmasının ardından, sevincini, halası olduğunu söylediği Zahide Uyaner ile sarılarak paylaştı. Arslan, adliye binası önünde ise gazetecilerin sorusu üzerine, “Ben suçlu değilim. Şüpheli olarak getirildim. İki saat ifade için 4 gündür nezaretteyim. Bu da benim yanıma kar kalsın. Orucumu da nezarette tuttum, çok şükür” dedi.

Uğur Arslan'ın, adliye binası dışında telefonla görüşürken, göz yaşlarına hakim olamadığı gözlendi.

İKİ TUTUKLAMA DAHA

Öte yandan, Mustafa Bölükbaşı, Harun Kapıyoldaş ve Muzaffer Şafak tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevkedildi. Nöbetçi Ankara 13. Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkartılan Harun Kapıyoldaş ve Muzaffer Şafak tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mustafa Bölükbaşı ise serbest bırakıldı.

Milliyet / Rotahaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.