banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Uçkan ve İpek'e plaket verilecek

Kızılay Şanlıurfa Şubesi, Eczacı Neşet Uçkan ve Kızılay Şanlıurfa Şubesinin kuruluşundan beri yapmış olduğu hizmet ve katkılardan dolayı "fahri başkanlık" unvanına layık görülen gazeteci-yazar Naci İpek'e plaket verecek.

Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada; "Geçtiğimiz aylarda Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından yılın "Vakıf İnsanı" ödülünü alan eski yönetim kurulu üyelerimizden Eczacı Neşet UÇKAN ve Kızılay Şanlıurfa Şubesinin kuruluşundan beri yapmış olduğu hizmet ve katkılardan dolayı "fahri başkanlık" unvanına layık görülen gazeteci-yazar Naci İPEK'E plaket verilerek onurlandırılacaklardır. Kızılay yönetim kurulu olarak Her iki değerli insanımıza bugün merkez binamızda saat 13:00'te plaket töreni düzenlenecektir."
 Plaket törenine Vali Nuri Okutan, Emniyet Müdürümü Sabri Durmuşlar ve İl Jandarma komutanı Albay Şükrü Cumhur'un da katılması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.