banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Türkmen Kolejinde 18 Mart İçin Tören

Karaköprü Ömer Türkmen Kolejinde gerçekleşen 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi programına Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Hasan Aslan ve Gaziler, Okulu Müdürü Yaşar Yılmaz ve öğrenci velileri katıldı.
Karaköprü Ömer Türkmen Koleji öğrencileri tarafından hazırlanan çeşitli şiir, tiyatro, müzik ve oratoryo gösterileri Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve öğrenci velilerinden büyük alkış aldı. Okulu Müdürü Yaşar Yılmaz tarafından günün anısına Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Hasan Aslan ve Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye plaket armağan etti. Törende bir konuşma yapan Başkan Çiftçi, “Bizler bütün okullarımız ile iç içeyiz, özellikle bu tür manevi günlerde birlikteyiz, tarihi ile gurur duyan bir milletiz, gerçekten şiirde belirtildiği gibi asım’ın nesliyiz bunlar çok önemli maneviyattır, ülkemiz gerçekten çok güzel bir süreçten ve zor bir süreçten geçiyor, hepimizin tarihten ders alarak bu güzel topraklara güzel bir şekilde hizmet etmemiz gerekiyor. Bu çocuklar geleceğimizdir, umudumuzdur, ışığımızdır, gelecekte onlar bu ülkeye hizmet edecektir, bu çocuklarımıza eğitim veren herkese teşekkür ederiz eğitime hizmet edene minnettarız, önünde saygı ile eğiliyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından Kore savaşı sırasında gazi düşen Mehmet Kerimoğlu, törene gelen davetlilere ve öğrencilere Kore savaşı sırasında yaşadıkları anılarını anlatırken zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı. Daha sonra törene katılan Başkan Çiftçi ve Gaziler Okul salonundaki maketten yapılan Çanakkale Anıtının açılışını kurdele keserek gerçekleştirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.