banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Türkiye'ye bir havan topu daha düştü

 Suriye’nin Kobani kentinde IŞİD ile YPG arasındaki çatışmalar devam ediyor. Tarafların ağır silahlarla yaptığı saldırılardan seken özellikle havan topu mermileri Türkiye tarafına düşmeye devam ediyor.

Bugün öğle saatlerine doğru şiddetlenen çatışmaların ardından kim tarafın atıldığı henüz belirlenemeyen bir havan topu  Kara Kuvvetleri 3üncü Hudut Alayı Kapı Hudut Karakol Komutanlığı sorumluluğundaki boş bir bölgeye isabet etti.

Basın mensuplarının bulunduğu bölgeye çok yakın düşen havan topundan oluşan duman rahatlıkla görüldü. TSK’nın sınırı ihlal eden havan topuna karşılık verildiği ise henüz bilinmiyor.

Hatırlanacağı üzere; dün akşam saatlerine doğru yaşanan çatışmalardan seken üç havan topu Türkiye tarafına düşmüş ve Genel Kurmay Başkanlığı, sınırı ihlal eden havan mermilerine anında karşılık verildiğini açıklamıştı.(Osman Gülebak-Emrah Deniz-Hüseyin İçli-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.