banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Türkiye'ninki meydan okuma

Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Rainer Genes, "Yerli otomobil için gerekli uzmanlık ve sermaye Türkiye'de var. Bu çok büyük bir meydan okuma" dedi

Carl Benz ve Gottlieb Daimler'in 1926'da temelini attıkları Daimler AG'nin Sindelfingen Fabrikası'nı Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Rainer Genes'la birlikte ziyaret ettik. Üretim tesislerini inceledikten sonra sohbet ettiğimiz Rainer Genes, yerli otomobil için Türkiye'de gerekli uzmanlık ve sermaye olduğunu söyledi.

Hükümetin yerli marka otomobildeki kararlılığını yakından takip ettiğini söyleyen Genes "Sıfırdan marka yapmak kolay değil. Dünyada büyük şirketlerle rekabet düşünülürse, 'çok büyük meydan okuma' diyebiliriz. Yerli marka büyük hacme ulaşmalı ve sadece iç pazara değil, yurtdışına da yönelik olmalı" diye konuştu.
Şeref Oğuz - Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.