banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

Türkiye'nin İlk Transeksüel Güzeli Seçildi!

Taksim Frappe İstanbul Bar'da gerçekleşen organizasyona; yerli ve yabancı birçok ünlü konuğun yanı sıra yazılı ve görsel basının da ilgisi büyüktü..

Gecenin en dikkat çeken konuğu ve jüri üyesi ise modacı terziyamağı Barbaros Şansal'dı..

Frappe İstanbul Barda Gerçekleşen Gecede Türkiye'nin ilk trans güzeli ; Yaşları 18 ile 30 yaş arasında bir çok finalistin arasından 25 yaşındaki Çağla Akalın Türkiye 'nin İlk Transeksüel güzeli seçildi.

Türkiye'nin İlk trans güzeli seçilen Çağla AKALIN ; aynı zamanda Onur Akay Medyada Türkiye'nin İlk Sosyal medya köşe yazarı olmasıyla da dikkatleri üzerine çekti. gecede Türkiye'nin Drag Queen'i Madam Marika ( Nedim Uzun ) yarışmada önemli rol oynadı.

Tacı Türkiye Trans Güzeline Madam Marika taktı .

Dünya Trans Güzellik yarışmasına katılacak olan Çağla AKALIN için Frappe İstanbul'un sahibi Anıl TAŞ, bunun Türkiye'de bir ilk olduğunu belirterek, Türkiye Trans Güzeli'nin kendilerinin yardımı ile Tayland ve Venezuelladaki Dünya Trans Güzelik yarışmalarına gönderileceğini ve bunun çalışmalarına başladığını söyledi.

Habervaktim.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.