banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Türkiye Gençlik Konseyi Şanlıurfa da buluştu

Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, Genel Başkan Yardımcılarımız; Ömer Faruk Tarkan , Necat Gülseven, Uğur Nasıroğlu ve Genel Merkez Ar-Ge Başkan Yardımcımız Barış Durak ile birlikte Türkiye Gençlik Konseyi Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Çadırcı’nın düzenlemiş olduğu sahur yemeğine katıldı.


Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Dr. Abdulkerim GÖK , sivil toplum örgütleri ve Türkiye Gençlik Konseyi Şanlıurfa yönetim kurulu üyelerinınde hazır bulunduğu yemekte, birbirinden güzel ilahiler eşliğinde Türkiye Gençlik Konseyi Şanlıurfa il teşkilatının son çalışmaları masaya yatırıldı.

Gençlik Konseyi Genel Başkanı Rıdvan Söylemez,birlik ve beraberliğe ihtiyaç olan bu günlerde sahura yemeğine iştirak eden tüm herkese tek tek teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.