banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. Yılı Urfa'da kutlandı

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Abdullah Ulu başkanlığında farklı şubelerden polislerin yer aldığı heyeti makamında kabul eden Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türk Polis teşkilatının kuruluşunun Cumhuriyetin kuruluşundan daha eskilere dayandığını hatırlatan Vali İzzettin Küçük: “Böyle kurumlar, müesseseler uzun yıllar sonra ancak kurumsallaşıyor, kök salıyor, güçleniyor. Polis teşkilatımız kurulduğundan beri tüm şehirlerde, kasabalarda, ilçelerde insanların can, mal ve namus güvenliğini sağlamak için her türlü fedakârlığı hiç tereddüt etmeden göstermiştir” ifadelerini kullandı.

Teröre karşı Türk polisinin kahramanca mücadelesini tüm toplumun gördüğünü kaydeden Vali İzzettin Küçük: “Özellikle çatışma bölgelerinde pek çok şehit verdik. Ben onlara Allah’tan rahmet diliyorum. Onlar bu milletin büyük kahramanlarıdır. Gazilerimize de Allah’tan şifa diliyorum, uzun ömürler diliyorum. Polis teşkilatımızla gurur duyuyoruz. Gözünü kırpmadan canını seve seve bu memleket uğruna veren insanlar. Bu ancak büyük bir memleket sevgisi, vatan sevgisiyle izah edilebilen kutsal bir vazifedir. Bütün milletimiz de bu süreçte her şekilde polislerimizin arkasındadır. Cumhurbaşkanımız ve ne kadar alt kademesi varsa, hepsi polislerimizin arkasındadır” dedi.

Açıklamanın ardından bir süre daha konuklarıyla görüşen Vali İzzettin Küçük; Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümünü kutlayarak konuklarını uğurladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.