banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Türk gazeteciler İran'ın kontrolünde
İki haftadan bu yana serbest bırakılmaları için temaslar yürütülen Adem Özköse ve Hamit Coşkun'un önceki gün Suriye'deki İran'a yakın güçlerin kontrolüne geçtiği öğrenildi. Suriye'de etkin olan İran güçlerinin iki Türk gazeteciyi Türkiye ile pazarlık konusu yapmaya başladığı belirtildi.
Rotahaber'in güvenilir kaynaklardan edindiği bilgiye göre iki Türk gazetecinin Türkiye'de yaşadığı öne sürülen İranlı rejim muhalifleriyle takas edilmeye çalışıldığı ifade ediliyor.
Başbakan Erdoğan'ın Güney Kore dönüşünde uğrayacağı Tahran'da bu konunun İran tarafından gündeme getirilmesi bekleniyor.
Suriye'deki İran güçlerinin Türk gazetecileri İran'a götürmedikleri, güvenli bir yerde tuttukları belirtiliyor. Adem Özköse ve Hamit Coşkun'un sağlıklarının yerinde olduğu ve endişe verici herhangi bir durumun bulunmadığı öğrinildi.
Rotahaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.