banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Turgut Özal parkında halkın istediği oldu VİDEO

Başkan Güvenç, Ulubatlı Mahallesi'nde bulunan Turgut Özal Parkı'nda inceleme bulundu yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.  İnceleme sırasında çevre sakinleri Başkan Güvenç'in yanına gelerek sohbet etti, taleplerini söyledi.

 

Başkan Güvenç  vatandaşın talebini dinledikten sonra ilgili birimleri arayarak parka kafeterya yerine okuma salonu yapılması için talimat verdi.

 

İncelemenin ardından açıklama yapan Başkan Güvenç, Şanlıurfa'da yapılan her hizmette vatandaşın talebinin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

 

Halkın her isteğini dikkate aldıklarını ve bu doğrultuda hizmet çalışması yaptıklarını vurgulayan Güvenç, "Turgut Özal Parkı'nda vatandaşlara birlikte burada kütüphane yapılması hakkında taleplerini dinledik. Büyükşehir Bünyesinde bu bölgede kafeterya yapmaya düşündük. Mahallede yaşayan insanlarımızın daha rahat yürüyüş ve kitap okuyabileceği bir alan yapma konusunda ortak bir kararımız oldu. Halkımız ve vatandaşlarımız ne isterse biz onu yapmaya devam edeceğiz" dedi.

 

Ulubatlı Mahalle Muhtarı Fethi Kaya, ise vatandaşın talebini geri çevirmediği için Başkan Güvenç'e teşekkür ederek, "Sağolsun Sayın Celalettin Güvenç Başkanımız bizi ziyaret ederek park yerine geldi. Mahalle sakinleri ile park hakkında istişare ederek burada okuma salonu yapılması hakkında karar aldık. Başkanımız Celalettin Güvenç'e göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.