banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Tüp Patladı, Market bu hale geldi

 Akçakale ilçesi Yeni Mahalle’de Mustafa Demir adlı şahsa ait olan market işletmesi dün gece saat 01.30 sıralarında elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangın sebebiyle küle döndü.

 Yangını fark eden işyeri sahibi itfaiye ekiplerine haber verdi. 

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin elektriğin kesilmesini istediğini belirten işyeri sahibi Demir, bunun üzerine DEDAŞ ekiplerini aradığını fakat ekiplerin geç gelme nedeniyle elektriği kendi imkânlarıyla kestiğini iddia etti.

 Yangın sebebiyle tüm geçim kaynağını kaybettiğini söyleyen Demir, “Benim bütün geçimim olan marketim yandı kül oldu. Birkaç yıl önce iş yeri açmak için kredi borçlanıp açtığım marketimde yüz bin lira değerinde eşyam var. Esnafa borçlarım var. Basit bir elektrik dalgalanması beni perişan etti. Nasıl bu borcu öderim? Çoluk çocuğumun tek geçim kaynağı olan tüm malvarlığım yandı. Halen kredi borcumu ödeyemedim. Burada başta tüm yetkililere sesleniyorum hasarım çok. Yüz bin liralık eşyam kül oldu.” dedi. (İbrahim yılmaz-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.