banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Şanlıurfaspor

M.Sadık Sade, OHAL’in Asıl Muhatabı Millet Değil Devlettir

 

15 Temmuz akşamı düzenlenen darbe girişimi sonrası Hükümet tarafından ilan edilen OHAL STK’lar tarafından da destekleniyor. Olağanüstü Hal ile ilgili görüşlerini açıklayan TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M.Sadık Sade, OHAL ilanıyla ilgili endişe duyulacak hiçbir hususun bulunmadığına dikkat çekti.

Başkan Sade açıklamasında, “Önce Allahın yardımı, ardından idarecilerimizin başarılı kriz yönetimi ve milletimizin dik duruşuyla son darbe girişimi akâmete uğratılmıştır. Allah dik duruş sergileyen tüm yöneticilerimizden ve aziz milletimizden razı olsun. Şehitlerimize rahmet etsin, yaralılarımıza da acil şifalar versin. Darbe girişiminin etkilerini ortadan kaldırmak, darbecileri deşifre etmek, yargılamak ve devlet mekanizmalarını acilen normalleştirmek adına hükümetimiz tarafından kararlaştırılan OHAL uygulamasını destekliyoruz. Bu sefer ilan edilen OHAL uygulaması bugüne kadar ilan edilenlerden çok farklıdır. Bu uygulamanın muhatabı millet değil devlettir. Hiç kimsenin hayatını normalleştirmekten başka bir endişesi olmasın. Darbe püskürtülmüş sıra Türkiye’nin her bir hücresinden terörist yapının temizlenmesine gelmiştir. OHAL uygulamaları sayesinde ülkemiz bu terör örgütünden ve tüm bağlantılarından ivedilikle kurtulacaktır. Öncelikle hepimizin buna inanması ve gereğini yerine getirmesi gerekmektedir. Bu kararlılıkla gidildiği takdirde yeni Türkiye eskisinden çok daha farklı olacaktır. Kenarda durup birilerinin bir şeyler yapmasının izleme vakti değildir. Bu ülke için, bu millet için elinden gelenin kat kat fazlasını yapma vaktidir. TÜMSİAD ailesi olarak bundan sonra, bugüne kadar yaptıklarımızdan daha fazlasını yapmaya çalışacağımıza söz veriyoruz. Ülkemizin 15 Temmuz da yaşadığı karanlık gecenin sonrası aydınlık günler bizleri bekliyor. Allah milletimize ve memleketimize zeval vermesin” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.