banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Tümsiad 120 kişiye Girişimcilik Sertifikası verdi

Son 1 yıl içerisinde bu vesileyle 120 kişiye sertifika dağıtan Tümsiad ve Genç Tümsiad Şubesi,  Girişimcilik Sertifikası eğitimini ücretsiz olarak veriyorlar.

Tümsiad Şube Başkanı Sadık Sade, ‘’Biz bunları yaparken herhangi bir ücret vs almıyoruz. Bizim amacımız burada Girişimcilik Sertifikası verirken iş yerlerini açmaları. Önümüzdeki yıllarda bu sertifikaları alanlar Urfa'mıza, Ekonomiye, Milli değerlere katkı sağlayacaklarına inanıyoruz.  Urfa'nın yeni iş adamları belki de sizlersiniz. Sizleri iş yerlerinizde de ziyaret etmek isteriz. Biz Tümsiad olarak tıpkı Kurs sürecinde olduğu gibi daha sonra da sürekli yanınızda olacağız.’’

Genç Tümsiad Şube Başkanı Abdulahkim PARMAKSIZ; ‘’Sadece girişimcilik sertifikası alanında değil Urfa’da bir çok alanda ciddi ve başarı kaydetmiş çalışmalarımız var. Üniversite’deki gençlerimize yönelik çalışmalarımız, Madde Bağımlıları Rehabilitasyon Merkezimiz, Fabrika ziyaretlerimiz, Kişisel Gelişim Kurslarımız ve Sosyal projelerimiz artarak devam etmektedir. Bizler, gençliği önemseyen ve değer veren, Gençliğe yatırım yapmanın uzun vadede en karlı yatırım olduğuna inanan ve bu ilkelerle yola devam eden dinamik bir ekibiz. Tüm kursiyerlere hayrlı olsun’’

Kosgeb müdürü İdris ERKEKSOY ise; Öncelikle Başkanımıza bu davet için çok teşekkürlerimi sunuyorum. Tümsiad ile yaptığımız bu 4’üncü program.  Daha seçici davranmaları açısından ve işlerini ciddi bir şekilde yapmaları nedeniyle ayrıca kendilerini kutluyorum. Tabi başkanımın da dediği gibi inşallah sizi iş yerlerinizde de ziyaret ederiz. Özellikle il dışından büyük yatırımcılar bölgemizi daha cazip buluyorlar. Küçük olsun benim olsun mantığıyla olmayın. Küçük düşünmeyin. Özellikle kollektif çalışmalara yönelin, dedi.

Daha sonra Sertifika Dağıtım Törenine geçen Sadık SADE, Abdulhakim PARMAKSIZ ve İdris ERKEKSOY kursiyerlerin hepsiyle tek tek sohbet edip iş kurma ile ilgili yapılması gerekenleri anlattılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.