banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Tüm renkler üst geçitlerin kullanımını teşvik için VİDEO

Vatandaşların rutin olarak kullandığı üstgeçitlerin; merdivenlerine ve kolonlarına renklendirme ile resim çalışması yapan Büyükşehir Belediyesinin bu çalışması vatandaşların takdirini alıyor.


İlk olarak 11 Nisan Fuar Caddesi mevkiinde bulunan üst geçitte renklendirme projesini başlatan Büyükşehir ekipleri, aynı zamanda üst geçitlerin bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor.


Kentte yer alan diğer üst geçitlerde de uygulanması planlanan görsel zenginlik çalışmasını takdir eden mahalle sakinleri daha önce kötü görüntü oluşturan geçitlerde yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, " Temizlik ve görüntü açısından çok güzel olmuş. Büyükşehir belediye başkanımız Av. Nihat Çiftçi'ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz."dediler.

Haber: www.balikligol.com

VİDEO

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.