banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

TÜGVA Urfa Temsilcisiğine Bekir Bekiroğlu seçildi


Bekir Bekiroğlu ekibiyle birlikte İlk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve Vali izzettin Küçük ile görüşmelerde bulunuldu. Ortak fikirlerin konuşulduğu ve Samimi sohbet havasında geçen görüşmelerde hem Şanlıurfa geneli, hem de ilçelerde yapılması planlanan gençlik projeleri ve sosyal etkinlikler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan genç başkan Bekiroğlu;
"Misyon ilkemizin ve Genel Başkanımız İsmail Emanet’inde buyurdukları gibi Kimsenin kendini öteki hissetmediği, kendinden bir parça bulduğu, hizmet aldığı bir vakıf olacağız, vakıfçılığın Türk- İslam medeniyetinden ileri geldiğini Şanlıurfa’nın güçlü bir potansiyel içerdiğini bununla beraber genç nüfusun ileriki yıllarda Türk- İslam misyonunu hazmetmiş bir nesil hedeflediğini anlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.