banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Tugay sahasının bir bölümü Abide Kavşağa dahil edilecek

Tugay arsasının bir bölümünün yola dahil edilmesi için  Şanlıurfa Belediyesi ile Genelkurmay yetkilileri arasında yürütülen görüşmelerin olumlu sonuçlandığı bildirildi. Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu,  HİZMET’e yaptığı açıklamada,  Tugayın Abideye bakan bölümünde yer alan tören alanın  bir kısmının yola dahil edileceğini bildirdi. 

Güllüoğlu,  Abide Köprülü kavşağı projesi çerçevesinde burada trafiği rahatlatacak düzenlemeler yapacaklarını bildirdi.  Karaköprü  yolunun 20’inci Zırhlı Tugay Komutanlığı kesimini  50 metre genişliğe getirmek istediklerini vurgulayan  Güllüoğlu,  bu konuda mülkiyet sorunlarını aştıktan sonra hemen harekete geçeceklerini bildirdi. 
Genelkurmay Başkanlığı nezdinde girişimlerde bulunarak bürokratik sorunların aşılmasına yardımcı olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in, Başkan Fakıbaba’yla görüşerek, süreci hızlandırmasını istediği bildirildi.

Hizmet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.