banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Tugay Komutanı Urfalılara seslendi

Şanlıurfa'da 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı önünde havaya silahla birkaç kez ateş eden bir kişi kentte hareketliliği yol açtı.
Alınan bilgiye göre; Olay, bugün akşam saat 22.35 sıralarında Diyrbakır yolu üzerindeki 20. Zırhlı Tugay Komutanlığının önünde meydana geldi. 'Darbe Girişimi' nedeniyle kentte 'Demokrasi Nöbeti' devam ederken, ismi öğrenilemeyen bir kişi Tugay Komutanlığı önünde köprülü kavşak çalışmasının devam ettiği bölgede kuru sıkı tabanca ile havaya birkaç kez ateş etti. Silah sesini duyan çevredeki vatandaşlar, ateş seslerinin askeri birlikten geldiğini sanaraktan Tugay önünde toplanmaya başladılar. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte hareketliliğe yol açan bu olayın ardındanyaptığı araştırma sonucunda silahın tugay önünde sıkıldığı belirlendi. Çevrede araştırma yapan polisler, silahla ateş eden ismi öğrenilemeyen bir kişiyi gözaltına aldı. Bunun ardından çevredeki vatandaşlar rahat nefes aldı.
20. Zırhlı Tugayın önünde toplanan kalabalığa seslenen Tugay komutanı Albay İsmail Güzeller urfalılara Başbakan ve Cumhurbaşkanıın çağrıları doğrultusunda demokrasi nöbetlerine devam etmelerini istedi. herhangi bir taşkılık yapılmaması ve provakasyona gelinmemesi için uyarıda bulundu.

Tugay komutanı Albay İsmail Güzeller'in konuşması toplanan kalabalık tarafından uzun süre alkışlandı...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.