banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

'Tüfekle son fotoğrafını paylaşıp intihar etti' iddiası

ŞANLIURFA - Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, 19 yaşındaki Hakan Soran, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta çenesinin altına dayadığı av tüfeğiyle çekilmiş fotoğrafını yayınlayıp, ’Hakkınızı helal edin, bugün son günüm’ notunu düştükten sonra intihar ettiği iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, Ceylanpınar’a bağlı Karataş Mahallesi’nde ikamet eden Hakan Soran, Av tüfeğiyle arkadaşlarından resminin çekilmesini istedi.  Daha sonra av tüfeğiyle çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Soran’ın cesedi, birkaç saat sonra köylerinde çobanlık yapan kişiler tarafından kalbinden vurulmuş bir şekilde bulundu. 


Olay yerine çağrılan jandarma ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından gencin cesedi, otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (Mustafa Kaynak – İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.