banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

TÜDKİYEB Başkanı Cemal İzol yönetimi görevden alındı
Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Cemal İzol Yönetimi Bakanlık tarafından görevden alındı.



Teftiş kuruluna bağlı müfettişlerin bir süredir hazırladığı raporu tamamlayarak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na sunmasının ardından, Bakanlık söz konusu rapora dayanarak bugün Merkez Birliği yönetimini görevden aldı. Merkez Birliği’nin görevden alındığına dair tebligat sabah saatlerinde merkez birliği yönetimine ulaştırıldı.



14 Nisan’da yapılacak merkez birliği seçimlerine kadar ki süreçte, merkez birliği yönetimine aralarında TAGEM Müdür Yardımcısı Mehmet Özgün ve Hayvancılık Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Muhittin İyimaya’nın da bulunduğu bir heyet atandı.

www.koyunkecidunyasi.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.