banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Trafik Kazası, 1 ölü


Edinilen bilgiye göre, Hayriye Mahallesi'nde inşaat malzemesi taşıyan ve sürücüsünün kimliği tespit edilemeyen 02 KF 177 kamyon, sokakta oynayan 4 yaşındaki Esma Turan'a çarptı. Aracın altında kalan 4 yaşındaki kız çocuğu olay yerinde hayatını kaybetti.
Kazayı gören çevredeki vatandaşlar daha sonra kazaya neden olan kamyona taşla saldırarak camlarını kırdı. Mahalle sakinlerinin saldırısından kaçan sürücü ise yakınlardaki Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na ait aşevine sığındı.
Bu arada, olay yerine sevk edilen çok sayıdaki polis ekibi, vatandaşları sakinleştirdi. Kamyon sürücüsü de gözaltına alındı. Hayatını kaybeden küçük kızın cesedi de otopsi yapılmak üzere Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.