banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Trafik Daha da Çekilmez Oldu

 

   Belediye başkanı Ahmet Fakıbaba’nın ısrarla üzerinde durup değiştirdiği şehir içi toplu taşıma güzergahları bir işe yaramadı.

 

   Bu uygulama ‘trafik sorununu/sıkışıklığı giderecek dediler ama abide kavşağından sonra sıkışıklık başlıyor, çoğu zaman vilayet civarında tamamen kilitleniyor.

 

  Şehir içi toplu taşıma araçlari ile seyahat eden bazı vatandaşlar bu duruma itiraz ediyorlar. Vatandaşın biri; “bu uygulamayla trafik rahatlamadı, zaman kaybı oluyor çünkü iki otobüs değiştirmek zorundayız, üstelik daha önce 1 liraya gittiğimiz yere şimdi 1,5 liraya gidiyoruz” diye tepkisini dile getirdi.

   Bir başka vatandaş ise; “Hal böyleyken bu uygulamanın kime ve neye faydası vardır. kimseye bir faydası olmayıp vatandaşı hem maddi hem manevi sıkıntıya sokmanın ne anlamı vardır” diye dert yandı.

 

Haber: Mehmet Emin Kuş/ www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.