banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Toptancı Dükanında 2 Metrelik Yılan!


Boyu yaklaşık 2 metreyi aşan bir yılanın toptancı dükkanında görülmesinin ardından bölge esnafı ve vatandaşlar panik yaşarken bölgede esnaf ziyareti yapan Fakıbaba ise yılanın itfaiye ekiplerince etkisiz hale getirilmesi operasyonunu yönetti ve eline aldığı sopa ile adeta “yılan nöbeti” tuttu.
Belediye Başkan Yardımcıları Emin İzol, İbrahim Güllüoğlu ve beraberindeki birim amirleriyle birlikte Türk Meydanı Mahallesini gezen Belediye Başkanı Fakıbaba, toptancılık yapan bir esnaf dükkanının önündeki vatandaşlarla sohbet ederken “Dükkanımda yılan var fazla yaklaşmayın” diyen esnafın yardımına koştu.
Şanlıurfa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin olay yerine gelmesi üzerine operasyonu bizzat yöneten Fakıbaba, çevre güvenliğinin alınmasının ardından eline aldığı sopa ile yılanın çıkması muhtemel yönde nöbet tuttu.
İtfaiye ekiplerinin ve bölge esnafının yoğun çabalarına rağmen uzun süren uğraşların ardından ancak etkisiz hale getirilen yılan itfaiye erlerinin darbeleriyle can verdi.
Yılanın önce bazı ilaçların yardımıyla durgunlaştırıldığını ardından ancak yakalandığı bilgisini veren itfaiye eri yılanın boyunun yaklaşık 2 metreyi aştığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.