banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Toplutaşımada Para Tarih Oluyor

    Şanlıurfa Ulaşım Master Planı'yla birlikte hayata geçirilecek olan sistem sayesinde şehir içi toplu taşımada muavin çalıştırma, yolcu kovalamaca, para alışverişi v.b yöntemler tarih oluyor.

     Önümüzdeki günlerde diğer 5 kooperatif başkanı ve üyeleriyle de anlaşmaya varacaklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, tüm kooperatiflerin ortak çalışmasıyla hayata geçirilecek olan uygulama sayesinde toplu taşımada yaşanan aksaklıkların giderileceğini sözünü verdi.

    FAKIBABA: "Toplu Taşımada Devrim Yaşatacağız"

   Şanlıurfa'nın en önemli sorunlarından biri olan toplu taşıma sorunu konusunda uzun süredir çalışma yaptıklarını dile getiren Başkan Fakıbaba, " Halkımızdan bu konuda gerçekten çok ciddi şikâyetler alıyoruz. Bu durum hem belediyemizi hem de toplu taşıma esnafını oldukça rahatsız eden bir durumdu. 2 yıldan bu yana yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde Ulaşım Master Planı hazırlattık. İnşallah 2010 yılı içersinde hayata geçireceğimiz planla birlikte toplu taşımada devrim niteliğinde uygulamalar yapacağız. Amacımız esnafımızın ve halkımızın rahat ettiği sistemi hayata geçirmek. Bunu başardığımız takdirde gerçekten Şanlıurfa için devrim niteliğinde bir sisteme geçerek tüm Türkiye'ye örnek olacağız" dedi.

    Basın aracılığıyla halka seslenen Başkan Fakıbaba, bu konuda oldukça kararlı olduklarını hatırlatarak, halkın, basının ve en önemli kooperatiflerin projede Şanlıurfa Belediyesi'ne mutlaka destek olması gerektiğini söyledi.

    Para Alışverişi Tarih Oluyor; "Akıllı Kart" Dönemi Başlıyor

     Şanlıurfa Ulaşım Master Planı'yla birlikte hayata geçirilecek olan sistem sayesinde şehir içi toplu taşımada muavin çalıştırma, yolcu kovalamaca ve dakika tartışması, para alışverişi v.b yöntemlerin tarih olacağını dile getiren Fakıbaba, "Akıllı Kart" dönemine geçileceğini vurguladı.

    Belirli bir tarih vermekten kaçınan Başkan Fakıbaba, 2010 yılı içersinde sistemi hayata geçireceklerini ancak belli bir tarih vermenin yanlış olacağını söyledi.

    Şanlıurfa S.S 8 Nolu Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Hüseyin Polat ise yaptığı açıklamada Şanlıurfa Belediyesi'ne sonuna kadar destek verdiklerini belirterek, projede emeği geçenlere teşekkür ettiğini dile getirdi.

     Halk otobüsü sahipleri ve şoförleriyle Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bahçesinde sohbet eden ve toplu taşımada yaşanan önemli aksaklıklara dikkat çeken Başkan Fakıbaba, atılan imzaların ardından esnaflarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

     Şanlıurfa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Hizmet Binasında gerçekleştirilen imza törenine, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yanı sıra Başkan Yardımcısı M. Emin İzol, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Said Hocaoğlu, Şanlıurfa S.S 8 Nolu Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Hüseyin Polat ve kooperatif üyeleri katıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.