banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi

Toplum yararına çalışanların konusu görüşüldü


Toplantıya Vali Celalettin Güvenç yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe, İl Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, İş Kur İl Müdürü Necdet Karasevda ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Toplantı İş Kur İl Müdürü Necdet Karasevda’nın gündem maddelerini okumasıyla başladı.


Toplantı gündeminde İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun 2011 yılı 4. olağan toplantı kararlarının değerlendirilmesi, İş Kurumu Genel Müdürlüğü’nün 09.12.2011 tarih ve 226951 sayılı Toplum Yararına Çalışma Programı konulu yazının görüşülmesi, depremzedelerin istihdamı ile ilgili çalışmaların değerlendirilmesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün alan dal açma kapama tekliflerinin değerlendirilmesi ve açılacak olan Mesleki Eğitim Kurslarının değerlendirilmesi konuları yer aldı.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.