banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Toplu Taşımaya 50 yeni araç

Toplu taşımada "Akıllı Kart Dönemi"ne geçiş için özel halk otobüsleri kooperatif başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşmelerin halen devam ettiğini belirten Başkan Yardımcısı İzol, 150'e yakın üye ile anlaşma sağlandığı ve önümüzdeki günlerde araç filosunun sayısında artış yaşanacağını söyledi.

    Başkan Yardımcısı İzol, "Şanlıurfa Belediyesi olarak şehiriçi toplu taşımada yaşanan sıkıntıları bir nebze de olsa ortadan kaldıracak 50 araç kapasiteli bir filo kiralama kararı aldık. Kentin çeşitli güzergâhlarında seferlere başlayacak olan 50 araçlık filonun kiralanması ihale usulüyle yapılacaktır. İhale öncesinde Türkiye genelinde bu sektörde oldukça başarılı firmalarla görüşme yapıyoruz. Bunlardan biri Koç Holding'e ait Otokar firması. Bölge Satış Yöneticisi Oral Ağaoğlu ve beraberindekilerle birlikte oldukça faydalı geçtiğine inandığım bir toplantı yaptık. Diğer firmalarla da görüşmeler yapacağız" dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.