banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Örenköy Köyü

Topçu Meydanı Otoparkı Mahkemelik Oluyor


Mehmet Cafer yazılı olarak yaptığı açıklamada şöyle dedi;
“Topçu meydanı projesinde projeye ve şartnameye uyulmamış 2 kat bodrumun 6 metre yüksekliğinde olması lazım iken 2’nci alt bodrum 3 metre yüksekliğinde 1’nci üst bodrum 4 metre yüksekliğinde yapılmış yani 7 metre yükseklikte olmuş.
Urfa’nın merkezinde kalbi sayılacak ve kentimizin aynası durumundaki meydanın yıllarca vatandaşımıza Urfalımıza güzel bir meydan ve dinlenme alanı olacak bir tarihi meydanı belediyenin ve yüklenici firmanın duyarsızlığı ve kafalarında başka bir hesap oluşmasından dolayı 1 metre yüksek yapılmış derhal üst katın tablası yıktırılarak tıraş edilip projeye uyulmasını sağlamak.
Projeyi üstlenen firma ve projeye bakan belediye personelleri hakkında idari soruşturma açılmamış ayrıca hukuki işlem başlatılmamıştır topçumeydanı projesinde ihmali olanlar imara bakan ilgili başkan yardımcısı imar müdürlüğü ve kontrol mühendisi olmak üzere ilgili personele idari soruşturma ve hukuki işlem yapılmasını istiyoruz Urfa halkı adına.
İlgili personel hakkında belediye başkanı hukuki işlem başlatmasa biz yargıya gideceğiz Urfa halkı adına.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.