banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Today's Zaman yazarının U dönüşü fena yakalandı

17 Aralık operasyonu sonrasında kışkırtıcı tutumuyla, iftira ve yalanlarıyla adından söz ettiren Today's Zaman yazarı Mahir Zeynalov, attığı 1 Mayıs twitine gelen bir cevap karşısında neye uğradığını şaşırdı.
İstanbul Valiliği'nin Taksim'de kutlamalara izin verilmeyeceğini, kutlamalar için Yenikapı'daki devasa meydanın kullanılabileceğini açıkladı.
Bu açıklamanın ardından Mahir Zeynalov bir twit atarak şu ifadeleri kullandı: "Hangi gerekçeyle 1 Mayıs kutlamalarının Taksim'de yapılmasına izin verilmez. Derdiniz gerilimse o başka."
"ABİ NE SAĞLAM DÖNEKSİNİZ YAHU"
Zeynalov'a cevap ise hiç beklemediği bir yerden geldi. Bir Twitter kullanıcısı Zeynalov'un geçtiğimiz yıl 1 Mayıs'ta attığı twiti göstererek "abi ne sağlam döneksiniz yahu" dedi.
Mahir Zeynalov geçtiğimiz yıl 1 Mayıs'ta attığı twitte "Başbakan doğru diyor, 1 Mayıs kutlamasını 30 yıl sonra ilk kez yasallaştıran AK Parti iktidarı. Şimdi ne diretiyorsunuz Taksim diye" ifadelerini kullanmıştı.

İŞTE O TWİTLER:

TÜRKİYE'Yİ EL KAİDE'YE DESTEK VERİYORMUŞ GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞTIĞI İDDİA EDİLİYORDU

Zeynalov'un, 17 Aralık'tan sonra Türkiye aleyhine çalıştığı iddia edilmiş, Türkiye'nin el Kaide'ye destek verdiği izlenimini dünyaya yaymaya çalıştığı belirtilmişti.
Öte yandan Zeynalov hakkında Zaman, Bugün ve Hürriyet gazetelerinde "Erdoğan'ı eleştiren tweet attı, sınırdışı edildi" başlıklı haberler yapılmıştı.
TWİT YÜZÜNDEN SINIRDIŞI EDİLDİ DEDİLER, YALAN ÇIKTI
Ancak bir süre sonra Emniyet'ten açıklama gelmiş, Azerbaycan vatandaşı olan Zeynalov'un Türkiye'de oturma izni dolduğu, kendisinin basın kartı da bulunmadığı, bu nedenle ülkeyi terketmek zorunda kaldığı ortaya çıkmıştı.
Kaynak: stargazete.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.