banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

TML Mezunları Derneği’nin Bu Ayki Konuğu Fakıbaba’ydı

Balıklıgöl’de Büyük Mağara’da düzenlenen toplantıda, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini gençlerle tartışan Fakıbaba, 8 yılda yaptıkları hizmetlerinin yanı sıra 2012 yılı içerisinde hayata geçirmeyi planladığı çalışmalarını anlattı.
Ticaret Meslek Lisesi(TML) Mezunları Derneği Başkanı Niyazi Kocadağ, TML Mezunları Derneği Kadın Kolları Başkanı Tuba Güzeller ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle  kentteki eksiklikler hakkında söyleşi yapan Fakıbaba, birlikte neler yapılacağı konusunda da görüş alış verişinde bulundu. Fakıbaba, gençlerin görüş ve önerilerini bir bir not aldı.
Ticaret Meslek Lisesi(TML) Mezunları Derneği Başkanı Niyazi Kocadağ, davetlerini kırmayıp Pazar sabahını kendileri ayıran Başkan Fakıbaba’ya gerek şahsı gerekse de dernek üyeleri adına teşekkür ettiğini söyledi.
Tatil günü olmasına rağmen Pazar sabahını bu kez gençlere ayırmaktan oldukça memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Fakıbaba, toplantının oldukça faydalı geçtiğini kaydetti.
Gençlerle gerçekleştirilen kahvaltılı buluşma, Büyük Mağara’nın önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.