banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

TKDK İl Koordinatörü Sadık Yetime Hayırlı olsun ziyareti



13 çağrı dönemi boyunca Şanlıurfa İl Koordinatörlüğündeyapılan faaliyetler ve desteklenen projeler hakkında EKİNCİ’ye bilgi veren Dr. YETİM, 14. Başvuru Çağrı İlanı ile ilgili olarak da: “Bu çağrımız kapsamında yatırım yapmayı düşünen ve proje hazırlamak isteyen yatırımcılar, Süt Üreten Tarımsal İşletmelere Yatırım, Süt ve Süt Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Et ve Et Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması, Meyve ve Sebzelerin İşlenmesi ve Pazarlanması, Su Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması kapsamında hazırlanan projelere yatırımın tamamlanması halinde yüzde 50-65 oranlarında hibe desteği   sağlanacaktır” dedi.
Dr. YETİM,  Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet EKİNCİ’yenazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan EKİNCİ’nin Kurumuçok iyi tanıdığınıTKDK hibelerinin Şanlıurfalı yatırımcılar için çok önemli fırsat olduğunu söyleyen Dr. YETİM, birlikte çalışmaktan duyacağı memnuniyeti sözlerine ekledi.Bir süre sohbetin ardından ziyaret sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.