banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Tiryaki, sempozyum katılımcıları ile bir arada

Uluslararası Türk ve Dünya Kültüründe Şanlıurfa Sempozyumu için kente gelen katılımcılar, Vali Vekili Bahri Tiryaki bir araya geldi.

 

Cevahir Konukevinde Bahri Tiryaki ve sempozyum davetlileri arasında bulunan CİEPO (Uluslar arası Osmanlı Öncesi – Osmanlı Dönemi Araştırmaları Enstitüsü) Onursal Başkanı Prof. Dr. Jean Louis Bacque Grammont, Gazi Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Fatma Alisinanoğlu, Atatürk Yüksek Kurumu Eski Başkanı Prof. Dr. Tacisel Onuk, Prof. Dr. Örcün Barışta, Prof. Dr. Suhendan Özay Demirkan, Prof. Dr. İsmail Öztürk ve TESAM (Gazi Üniversitesi Türk El Sanatları Araştırma Merkezi)Müdürü Doç. Dr. Feriha Akpınarlı bir araya geldi.

 

Vali Vekili Bahri Tiryaki, burada yaptığı açıklamada kültür ve medeniyetler şehri Şanlıurfa’da geleneksel el sanatları konusunda hassasiyet taşıyan, akademisyenlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Uluslar arası Türk ve Dünya Kültüründe Şanlıurfa Sempozyumuna bütün Şanlıurfalıları davet eden Vali Vekili Tiryaki, sempozyum ile Şanlıurfa’nın kültür ve el sanatlarında ürettiği ürünleri ile turizminin tanıtımına katkı sağlayacağını söyledi.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.