banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Tır üst geçide takılınca
TIR’ı sıkıştığı yerden çıkartmak için uzun süre uğraşan kurtarma ve polisler ekipleri başarılı olamayınca, lastiklerin havası indirildi.

 

Şanlıurfa-Mardin istikametine seyreden 34 EA 1695 ile 34 EA 4760 plakalı TIR sürücüleri, İlçenin Dörtyol mevkisinde bulunan üst geçidin yüksekliğini hesaplamadan altından geçmeye çalıştı. Yüksekliği hesaplayamayan TIR sürücüleri, Üst geçide takılan TIR’larını kurtarmak için Polislerden yardım istedi. Sıkışan TIR’ı kurtarmak için uzun süre uğraş veren kurtarma ve polis ekipleri, TIR’ı sıkıştığı yerden kurtarmayı başaramadı. Son çare olarak lastikleri indirilen TIR, saatler sonra üst geçidin altından çıkartıldı. Kilometrelerce uzun kuyruklar oluşan yolda sürücüler isyan etti.

 

Dörtyol mevkisi esnafları, aynı yerde yüksek araçların sık sık üst geçide takıldığını belirtti ve önlem alınmasını istedi.

 

Haber: Mustafa Çapanak / Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.