banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

TIR kuyruğu 30 km'yi buldu

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerinde Habur Sınır kapısının açıldığı yönündeki haberleri duyarak yola çıkan sürücüler araçlarıyla onlarca kilometrelik kuyruk oluşturdu. İpek yolu üzerinde park eden ve çoğunluğu yüklü tırlardan oluşan araç kuyruğu Nusaybin ilçesindeki Hasantepe mahallesine ulaştı.

Yaklaşık 1 aydır araçlarının yüklü olduğunu ve tesislerde beklediklerini ifade eden sürücüler yetkililerden yardım beklediklerini belirtti.

Kuyrukta olan sürücüler açık alanda oldukları için havanın çok soğuk olduğunu zaman zaman çevreden topladıkları çalı çırpıları yakarak ısındıklarını geceleri ise araçlarında uyuduklarını söyledi. Yemeklerini de kendileri yapan sürücüler gıda ihtiyaçlarını da seyyar satıcılardan karşıladıklarını belirtti.  

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.