banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye

THY Urfalıları geceye aldı

Yaz saat uygulaması nedeniyle THY “yaz uçuş saatlerini” yeniden hazırlarken Şanlıurfa-İstanbul uçuş saatinin 02.50’ye alınması Şanlıurfa kamuoyunda şaşkınlığa neden oldu.

 

Şimdi uygulamada olan Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri 22.05 olan THY Şanlıurfa-İstanbul uçuş saati yeni uygulama ile 02.50’ye alındı.

 

Yeni uygulama ile mağduriyetlere sebep olacağını ifade eden ŞUTSO Başkanı Ertekin bu mağduriyetin giderilmesi ile uçak seferlerinin arttırılması için Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve Genel Müdür’ü Temel Kotil’e bir  yazı yazarak; “28 Mart 2011 tarihinden itibaren başlayacak olan yaz tarifesinde hali hazırda uygulanmakta olan, Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri 22.05’te icra edilen Şanlıurfa-İstanbul uçuş saatinin 02.50’ye alınmasının işadamlarımızı ve yolcularımızı mağdur edecektir. Sefer saatlerinin eskisi gibi 22.05 olarak düzenlenmesini, ayrıca turizmin en yoğun olduğu ilkbahar sezonunda uçak seferlerinin arttırılmasını ve seferlerin, uçağın ilimizde konaklayarak sabah dönecek şekilde düzenlenmesi”ni istedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.