banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI şehmuz özer ile anlaştı urfaspor kartalspor maçı

THKdan 85. yıl mesajı

Akaltun yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi; "Sivil, askeri, sportif, turistik havacılığın gelişmesini sağlamak ve Uçan bir Türk Gençliği yaratmak amacıyla kurulan bir kurum olan THK'nun bu günlere gelmesinde en büyük payı olan Mustafa Kemal Atatürk'e minnettarız. Türk Hava Kurumumuzun 85. yılında girmenin haklı mutluluğunu yaşamaktayız. Hedefi ve amaçları her zaman daha ileri bir Türk Gençliği ve gelişmiş Türk Havacılık olan THK bu günlerde adından sıkça söz ettirmektedir. Başta yetiştirmiş olduğu havacılar ile adeta adını altın harflerle yazdırmaktadır. Bu vesile ile Tüm kurum üyelerimizin ve tüm Türk Havacılık sektörünün 85.yılını kutlar başarılar dilerim'' dedi.

Türk Hava Kurumu Şanlıurfa Şube Başkanı Murat Akaltun, THK'nun kapılarının tüm Şanlıurfalı hemşerilerine açık olduğunu söyledi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.