banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

TGKden ODTÜ öğrencilerine Sert Tepki

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın  Bilim ve Teknoloji Yüksek Kurulu için gittiği ODTÜde öğrenciler tarafından protesto edilmesine Türkiye Gençlik Konseyinden Çok sert tepki geldi. 

Basın açıklaması  yaparak Bu olayların tekrarlanması durumunda hiç hoş olmayan Olayların ortaya çıkabileceğini dile getiren TGK Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, Protestocu Öğrencileri Cuntacıların ekmeğine yağ sürerek,aynı zihniyetteki insanların  kuklası olmakla suçladı.

Söylemez Yaptığı açıklama da; “Türkiye Gençlik Konseyi olarak bu ülkenin eğitimli, karınca gibi çalışacak insanlarla kalkınıp ilerleyeceğine olan güvenimiz sonsuzdur. Doğu ve Güneydoğuda İnsanlar sabahtan akşama kadar hamallık yaparak çocuklarını okullara göndermeye çalışıyorlar, Bağırarak, çağırarak, sağa sola saldırarak bir şeyler olunsaydı bu ülkede Sürüleri korumakla görevli köpekler veziri azam olmuştu. Çünkü onlar sürüyü korumak için karanlığa bile saldırır” diyerek yapılanların artık protesto ve Demokrasiyle hiçbir alakasının kalmadığını sadece farklı zihinlerin geçmişte olduğu gibi bugünde oynamak istediği bir senaryosunun olduğunu ifade etti.

 

TGK’nın her zaman siyasi kaygılardan uzak olduğunu ama bu ülkede ki doğrularında her zaman destekçisi olacağını dile getiren TGK Genel Başkanı, Yumurta atan öğrencilere de seslenerek; “Yumurta Paralarını biriktirip, Hiçbir Siyasi Partinin logosunu ve amblemini kullanmadan Doğu ve Güneydoğudaki fakir öğrencilere göndermelerini tavsiye ederiz” dedi.

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.