banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Tespit Komisyonuyla Toplantısı Yapıldı

Büyükşehir Belediyesi ve İlgili ilçe belediyelerinin yetkilileriyle Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıda Vali İzzettin Küçük; ilk olarak belediyeler tarafından tespit edilen acil ihtiyaçları dinledi. Belirlenen ihtiyaçların ilk karşılama merkezlerinde duyulan ihtiyaçlar olduğunun belirtildiği toplantıda Vali Küçük; kurulacak olan yeni çadır kentte bu tür ihtiyaçların kurulma aşamasında planlandığını, bu kurulacak yeni çadır kentte bu tür bir eksikliğin yaşanmayacağını belirtti.

Belediye yetkililerinin hizmetlerin aksamadan yürütülebilmesi için gayret sarf ettiklerini dile getirdikleri toplantıda, tespit edilen ihtiyaçların temin edilmesi için çalışmalara başlanacağı belirtildi.

Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nihat Kılıç, Suruç Belediye Başkan Vekili Zuhal Ekmez, Suruç Belediye Meclis Üyesi Yakup Yıldız ve Sami Kılıç, Birecik Belediyesi Meclis Üyesi Aziz Karayılan, Kamil Nazım Kankılıç, Hüseyin Sürücü ve Aliye Kızıldamar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.