banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Tespihli polis bakanın ofisini izinsiz basmış

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğulları Abdullah Oğuz ve Ahmet Hamdi Bayraktar'ın Acıbadem'deki ofisinin aranması sırasında bacak bacak üstüne atıp elinde tesbihle operasyonu yöneten polisin Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli Başkomiser Recep Can olduğu ortaya çıktı. Tesbih çekip yemek isteyen Can'ın, 5 saat boyunca ofisi didik didik aradıktan sonra birşey bulamayınca telefonla gelen talimat üzerine üst katta bulunan Bakan Bayraktar'ın ofisini de izinsiz arayarak suç işlediği belirlendi. Binanın kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde, polisler sabah saat 07.27'de ofise geldi. Ofisteki aramalar sırasında Can'ın görevlilere "Bu da bir şey mi? Ben ne operasyonlar yaptım. Şike operasyonunu da ben yönettim" diye konuştuğu gözlendi.
EMİR BÜYÜK YERDEN
Can, yapılan aramalarda bir delil bulunamayınca telefonla bir görüşme yaptı. "Can, aradığımızı bulamadık efendim. Ne yapalım?" diye sordu. Can, telefondaki kişiye üst katta Bakan Bayraktar'ın ofisinin de olduğunu söyleyince "Bakanın ofisine de girin" emri geldi. Saatler 12.42'yi gösterirken Can üzerindeki polis yeleğini çıkardı ve kanunen yasak olmasına rağmen dokunulmazlığı bulunan bakanın ofisine girdi. Aralıklı olarak iki kere ofise giren Can toplamda 20 dakika Bayraktar'ın ofisinde arama yaptı. Bayraktar'ın ofisinde yaptığı aramada da bir şey bulamayan Can ve beraberindeki polisler, Abdullah Oğuz Bayraktar'ı gözaltına alarak binadan ayrıldı.
Kaynak: Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.