banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Tesis var, yolu yok

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde bulunan Çatak tesisleri her yıl on binlerce yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Çatak tesislerine varmak isteyen vatandaşlar ise bozuk yollardan geçmek zorunda.

 

Hafta sonu tatili Şanlıurfa’nın tek tesisi olan Çatak’ta geçirmek isteyen Murat Çiftçi isimli vatandaş; "Buraya her hafta sonu geldiğimizde yol sorunuyla karşı karşıya geliyoruz. Yollar adeta köstebek yuvasına dönmüş. Turistik bir mekan olan bu tesis var ama yol yok.

yolların bozuk olmasından dolayı araçlarında hasarlar meydana geliyor.Buradan sesleniyoruz yetkililer bir anevel sağlam ve buraya yakışır bir yol yapsınlar" şeklinde konuştu.

 

ÇATAK TESİSİ NASIL BİR YER!..

Ayrıca Türkiye’nin en büyük baraj göllerinden biri olan Atatürk barajı kıyısında yer alan Çatak tesisi, turistik faaliyetlerin yanı sıra önemli sportif etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte Çatak’a hafta sonları yerli turistlerin akın ederek Fırat kenarında piknik yapıyorlar. Bozova ilçesinde bulunan Çatak Tesisleri, doğal güzelliği ve botanik bahçesiyle bu yıl da yerli ve yabancı turistlerin ilgisini her yıl olduğu gibi bu yılda çekmeye devam ediyor.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.