banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Terk edilmiş araçta otomatik silahlar bulundu

Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Nurdağı-İslahiye karayolunda jandarma tarafından yapılan yol uygulaması esnasında durumundan şüphelenilerek takibe alınan bir araç   arazide terk edilmiş halde bulunarak, yapılan aramada  3 makineli tüfek ve 9 şarjör ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamanın devamında, “İl Jandarma Komutanlığı ekiplerimizce gerçekleştirilen yol emniyet ve kontrol devriyesi esnasında M.B. isimli şahsa ait araçtan şüphelenilmesi üzerine araç takibe alındı. Takibe alınan araç terk edilmiş halde bulundu. Araçta yapılan aramada R.A isimli şahsa ait muhtelif kredi kartları, 3 adet şarjör ve 1 adet dipçik ele geçirilmiştir.”denildi.

Yapılan arazi tarama sonucunda ayrıca araç yakınında 3 adet makinelı tabanca ve 6 adet şarjör bulunduğu belirtilen açıklamada, şahısların İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan takip sonucu başka bir araca binerek uzaklaşmış olabileceklerinin tahmin edildiği bildirildi.

Valilik ayrıca, M.B isimli araç sahibi ve R.A isimli şahıslar hakkında takibatın devam ettiğini açıkladı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.